Archief » Nieuwsbrief #79 - dinsdag 24 mei 2016

Foto's schoolfotograaf

Maandag 23 mei bracht de fotograaf van Holland fotostudio een bezoek aan de school. Er werden die dag groepsfoto's gemaakt en individuele portretten.

Binnen 2 weken zal uw kind via school een inlogkaart ontvangen. Op de inlogkaart staan alle gegevens en uw unieke inlogcode om de foto’s te bekijken en eventueel te bestellen.

Schoolreis

Donderdag 26 mei verwachten wij de kinderen op de gebruikelijke tijd op school. Rond 9.00 uur hebben de kinderen van groep 1 t/m 6 een plekje in de bus gevonden en zullen we naar Drievliet vertrekken. Komt u ons uitzwaaien?

Via de website houden wij u op de hoogte van de tijd van terugkomst. Het streven is dat de bus tegen 17.00 uur terug is in Heinenoord.

Meer info over de schoolreis vindt u op de schoolwebsite.

Avondvierdaagse

Deze week organiseert 'De Oranje Garde' uit Heinenoord de jaarlijkse avondvierdaagse. Op de laatste avond - donderdag 26 mei - staan er leerkrachten klaar om de wandelaars binnen te halen. Veel wandelplezier gewenst!

Op kamp

Herinnering: Maandag 30 mei stappen de leerlingen van groep 7/8 op de fiets. Zij vertrekken dan voor een schoolkamp van een midweek. De kinderen gaan kamperen op het terrein van Bosbad Hoeven.

De camping ligt in de bosrijke landelijke omgeving van Bourgondisch West-Brabant. Een fantastische familiecamping met het spectaculaire waterspeelpark Splesj en grote binnenspeeltuin. Voor meer info over het terrein en de faciliteiten, bekijkt u de website van Bosbad Hoeven.

Naar verwachting zullen de kampgangers vrijdag 3 juni rond half vier terug zijn op school.

Een fijn kamp gewenst!

Fiets over?

Verzoek: Wie heeft er een oude fiets beschikbaar? Wij zouden graag in de week van 30 mei een fiets lenen. Ook zouden wij op school een fiets achter de hand willen hebben om te gebruiken bij excursies e.d. De fiets kan dan o.a. ingezet worden door leerkrachten die met de auto naar school komen en die met hun groep een excursie bezoeken of voor leerlingen die (tijdelijk) geen beschikking hebben over een fiets.

Kunt u ons helpen? Meldt u zich dan bij juf Rika.

Open dag

Op dinsdag 7 juni is het open dag op Het Anker. Belangstellenden kunnen tussen 9.30 en 11.00 uur in het schoolgebouw rondkijken. Voor u als ouders is het een gelegenheid om bijvoorbeeld eens te zien hoe zo'n digitaal schoolbord werkt en hoe de kinderen op hun tablet aan het werk zijn.

Ook nieuwe ouders die overwegen hun kind in te schrijven op onze school zijn van harte uitgenodigd.

Graag tot ziens!

Open ochtend Peuterspeelzaal

Aan de Heyne van Althenastraat 6 zit Peuterspeelzaal Hompeltje en Pompeltje. Wij zijn 4 ochtenden geopend voor peuters in de leeftijd van 2 tot 4 jaar.

Wij bieden elke ochtend een uitdagend programma ter voorbereiding op de basisschool. We spelen samen, zingen liedjes, lezen boekjes voor, werken met een thema, bieden begeleid spelen aan. Zo stimuleren we alle ontwikkelingsgebieden van uw peuter.

Wilt u wel eens binnen kijken bij ons dan bent u van harte welkom met uw peuter. Dit kan na het maken van een afspraak maar u mag ook zomaar bij ons binnenlopen. Op dinsdag 7 juni hebben we een open ochtend van 9.30 uur tot 11.00 uur waarop u van harte welkom bent.

Bent u nieuwsgierig en kunt u niet wachten om langs te komen dan kunt u altijd de website www.spelenderwijshw.nl bezoeken.

Uw peuter is bij ons van harte welkom en we hopen u een keer te ontmoeten.

Agenda voor juni

• Maandag 30 mei t/m vrijdag 3 juni:
    Kampweek groep 7/8

• Dinsdag 7 juni:
    Open dag

• Donderdagavond 16 juni:
    Poldersportdag voor groep 7
    MR vergadert