Archief » Nieuwsbrief #60 - zondag 25 oktober 2015

Vakantie voorbij

De vakantie is voorbij, maandag begint de school weer. Mogelijk heeft u het vreselijke nieuws gemist dat Tygo, leerling van De Regenboog, in de vakantie dood gevonden is in een woning in Dordrecht. Dit is vreselijk nieuws. Waarschijnlijk komen ook onze leerlingen wel met vragen en/of opmerkingen op school. Wij gaan het gesprek met onze leerlingen dan ook aan. In de media wordt druk gespeculeerd over de toedracht. Wij speculeren niet mee, maar proberen ons aan de bewezen feiten te houden.

Gymlessen

Voor de vakantie hebt u het waarschijnlijk al gemerkt, de tijden van de gymlessen voor de groepen 5 t/m 8 zijn veranderd. Groep 5/6 gymt van 13.15 tot 14.00 uur daarna is groep 7/8 aan de beurt. De kinderen van groep 4 mogen gerust mee komen doen op de vrijdagmiddag!

Buiten spelen

Na de herfstvakantie is het spelen op het gras niet meer mogelijk vanwege de drassigheid. Er kan en mag wel op de houtsnipper paden gespeeld worden.

Geen fietsen op het plein

Na schooltijd komen leerlingen van de school, maar ook oudere jeugd regelmatig met fietsen spelen op het plein. Dit is gevaarlijk voor de kinderen die gebruik maken van de BSO. Wij vragen u ook aan uw kinderen te zeggen dat de fietsen buiten het schoolplein moeten blijven.