Archief » Nieuwsbrief #6 - donderdag 23 februari 2012

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van de maand februari.

Hierbij wens ik u allemaal een fijne voorjaarsvakantie.
Ik zie u graag maandag 5 maart weer op school!

Met vriendelijke groet,

Manon Marchelinus

Fancy Fair

Dit schooljaar houdt het Anker een fancy - fair op 15 juni. Om van dit evenement een GROOT succes te maken is de werkgroep ( deze bestaat uit leerkrachten en or- leden) al gestart met de voorbereidingen. Via de website zullen wij u op de hoogte houden van deze voorbereidingen én u om uw hulp vragen.

Met de opbrengst van de Fancy Fair hoopt de school één of meerdere wensen die de school heeft (voor een gedeelte) te kunnen verwezenlijken. Daarnaast wordt een gedeelte van de opbrengst geschonken aan een goed doel. Er is gekozen voor een goed doel binnen Heinenoord; de dierenambulance.
Hiermee was de keuze voor een thema voor de fancy fair snel gemaakt: Dieren!

Tipje van de sluier
......het rad van fortuin (met mooie prijzen!)
leuke en spannende spelletjes voor iedereen
lekker eten en drinken
schminken
gezellige muziek
mooie kraampjes
en........ ?

Inmiddels zijn we ook gestart met het zoeken van sponsors, hulp, tips en mooie prijzen voor het rad van fortuin......
Weet of kent u iemand of een organisatie die ook steentje zou willen bijdragen?
Vindt u het leuk om thuis iets te koken of te bakken?
Heeft u tips voor ons?

Dan kunt u contact opnemen via: info@obs-hetanker.nl
We hopen op veel reacties!

Parkeren

De politie zal komende periode, bij het in- en uitgaan van de school, gaan controleren op het parkeren rond de school.
Let u er dus goed op dat u uw auto alleen parkeert waar het is toegestaan, het kan u anders een boete opleveren.

Kijkochtenden

Dit schooljaar staan er twee kijkochtenden gepland, op woensdag 14 maart en vrijdag 16 maart. Tijdens deze ochtenden kunt u een kijkje nemen in een groep.
U kunt in de klas van uw kind(eren) gaan kijken, maar u kunt ook in de andere klassen sfeer proeven.

De oudste kinderen hebben inmiddels een uitnodiging mee naar huis gekregen. Onderaan deze uitnodiging zit een invulstrookje waarmee u zich kunt aanmelden voor één van de kijkochtenden.

Op het ijs

Begin februari lag er een mooie laag ijs en dat betekende dat er geschaatst kon worden.
Daar hebben we goed gebruik van gemaakt!
Onder de knop

foto's

op de website van de school vindt u diverse fotoboeken.
Veel kijkplezier!

Agenda maart