Archief » Nieuwsbrief #55 - woensdag 03 juni 2015

Juni

De laatste volle maand van dit schooljaar is aangebroken. De leerlingen van groep 8 hebben allemaal hun plekje op het voortgezet onderwijs gekregen, groep 7/8 is op kamp en de Cito toetsen voor de rest van de leerlingen worden nu afgenomen. De schoolfotograaf komt op school en we gaan nog op schoolreis. Deze maand is nog goed gevuld.

Verjaardagen juni

04-06 Jesse Tjakkes 1/2/3
05-06 Jesse Sinterniklaas 1/2/3
20-06 Lucas van Ommen 7/8

Jeugdorkest Da Capo

Deze weken krijgen de leerlingen van groep 5/6 en een aantal kinderen uit groep 4 gedurende drie vrijdagmiddagen les op verschillende instrumenten van hout/riet instrumenten, klein koper, zwaar koper en slagwerk. De lessen worden verzorgd door het jeugdorkest Da Capo.

Het afsluitende concert is op woensdag 17 juni van 18.00-20.00 uur op de parkeerplaats bij het streekmuseum/ bibliotheek.
Iedereen is welkom om te komen luisteren.

Van de schoolfotograaf

Beste ouders en/of verzorgers,
Op maandag 8 juni komen we bij uw zoon of dochter op school voor het maken van de
schoolfoto’s.
Wij komen dan met twee enthousiaste fotografen. Uw zoon of dochter zal dan
individueel gefotografeerd worden, met zijn of haar klas en eventueel met broertjes
en/of zusjes.
Laat uw kind stralen met lichte en rustige kleding. Mocht uw kind samen op de foto gaan
met zijn of haar broertjes en/of zusjes dan adviseren wij de kleding op elkaar af te
stemmen voor een spetterend resultaat.
Het is mogelijk om broers en zussen van buiten de school ook op de foto te zetten met uw
zoon of dochter. Hiervoor kunt u zich inschrijven via de school. Er hangt en inschrijflijst bij groep 1/2/3.
Binnen 2 weken zal uw kind via school een inlogkaart ontvangen. Op de inlogkaart staan
alle gegevens en uw unieke inlogcode om de foto’s te bekijken en eventueel te bestellen.
U bent van harte welkom om ook alvast een kijkje te nemen op onze website
www.holland-fotostudio.nl onder het kopje schoolfotografie.
Wij hebben er zin in!
Met vriendelijke groet,
Het team van Holland Fotostudio

Hoeksche Waards Landschap

Dinsdag 23 juni a.s. gaat groep 4/5/6 op bezoek bij Klein Profijt van 10.45 tot 12.15 uur. We gaan daar het "Zomer in je bol "pad lopen.

Verkeersexamen

Op woensdag 24 juni is het praktisch verkeersexamen voor de leerlingen van groep 7 en de leerlingen van groep 8 die een herexamen moeten doen.

Schoolreisje

Donderdag 18 juni gaan we op schoolreis met de groepen 1 t/m 6. Groep 1/2/3 gaat naar speeltuin Pukkemuk en groep 4/5/6 gaat naar De Efteling. Nadere informatie over tijden etc. krijgt u nog.

Er zijn nog een aantal mensen die de ouderbijdrage nog niet betaald hebben. Dat moet in orde zijn voor de schoolreis, anders kunnen de leerlingen helaas niet mee.

Schoolkorfbaltoernooi

Het Anker gaat op 20 juni a.s. meedoen met het Schoolkorfbaltoernooi.
We hebben genoeg aanmeldingen om met één team mee te doen.
We trainen op woensdagavond 10 juni van 19.30 tot 20.30 uur en op
woensdagavond 17 juni van 19.30 tot 20.30 uur bij Korbatjo.