Archief » Nieuwsbrief #54 - dinsdag 12 mei 2015

Mei

Door de meivakantie zitten we alweer een eindje in mei en........staat het juffenfeest alweer voor de deur. Woensdag is het zover. Groep 8 is druk aan het oefenen voor de musical, tenten voor het kamp worden alweer verzameld.
We kijken ook even terug naar de afgelopen periode. Wat is er veel gebeurd aan het plein en wat is het toch geweldig mooi geworden!
Tijd om heerlijk buiten te zijn!

Verjaardagen mei

13 mei: Savanna van der Wulp groep 1/2/3
16 mei: Sabrin Mohamud Mukhtaar groep 4/5/6
18 mei: Maryam Al Mehamadawi groep 4/5/6
21 mei: Yalina de Haas groep 1/2/3
31 mei: Dirk Hoogland groep 7/8

Juffendag

Op woensdag 13 mei vieren we juffendag. Het thema van deze juffendag is Sprookjes! Het zou leuk zijn als iedereen deze dag verkleed naar school komt!

Avondvierdaagse

Van 18 t/m 21 mei is de avondvierdaagse in Heinenoord. Er is een voorverkoop van de kaarten op school woensdag 13 mei van 12.00 uur tot 13.30 uur.

Tour langs de boer

Op Hemelvaartsdag 14 mei vindt HET agrarische, educatieve uitje in de Hoeksche Waard plaats; tour langs de boer. Maar liefst acht agrarische bedrijven, Museum Hoeksche Waard, Wellantcollege en vier molens hebben OPEN DAG. Voor kinderen is er op elk bedrijf iets speciaals te doen.
Op onze site vindt u nog meer informatie.

Intern begeleider

We hebben een tijdje op haar moeten wachten, maar inmiddels is ze al hard aan het werk op school, onze intern begeleider. Haar naam is Zoetine van der Stoep en zij is op dinsdag en woensdag op school.

Hemelvaart

Van donderdag 14 t/m zondag 17 mei is de hemelvaartvakantie.

Pinksteren

Maandag 25 mei is tweede pinksterdag. Deze dag zijn alle leerlingen vrij.

Kamp groep 8

Het kamp voor groep 7 en 8 komt alweer dichterbij. De eerste week van juni is het zover. Er is inmiddels geïnventariseerd welke tenten er meegaan en volgende week donderdag gaan we de tenten voor proef opzetten op school. Volgende week komt ook het kampboekje.
Er moeten natuurlijk ook veel spullen naar het kamp, voor het vervoer zoeken we nog ouders die willen rijden.

Groep 1/2/3

De komende twee weken komt meester Timo ons helpen in de groep. Meester Timo is heel goed met computers, dus dat is altijd handig!

HVO/godsdienst

Woensdag krijgen de leerlingen van groep 4 t/m 7 een briefje mee waarop u kunt aangeven of uw kind volgend jaar godsdienstles of humanistisch vormend onderwijs wil/gaat volgen. Wilt u geen van beide, blijft uw kind gewoon in de groep.