Archief » Nieuwsbrief #53 - donderdag 23 april 2015

Opening natuurspeelplaats

]
Vrijdag 24 april is het eindelijk zover! Ons plein wordt officieel geopend door onze burgemeester. De opening vind plaats om 9.15 uur. U bent natuurlijk ook van harte welkom om de opening bij te wonen.
Vanaf 9.00 uur verzamelen we op het plein.

Koningsspelen

Vrijdag 24 april doen wij ook mee met de koningsspelen. We beginnen om 8.30 uur met het feestelijke ontbijt. Na het ontbijt gaan we naar buiten voor het openen van het plein. Om ongeveer 9.30 uur vertrekken de groepen 5 t/m 8 naar de sportvelden om daar hun sportdag te houden. De groepen 1 t/m 4 blijven op school en doen daar allerlei spelletjes.
Om 12.00 uur worden we allemaal getrakteerd op een ijsje.
De kinderen van groep 1 t/m 4 gaan dan naar huis, de kinderen van groep 5 t/m 8 blijven op school en eten hun lunch. Deze lunch moeten de kinderen wel zelf meenemen. We maken er ook nog een gezellige middag van!
Alle kinderen zijn dan om 14.00 uur vrij!

Om de gezelligheid nog wat te vergroten vragen wij iedereen iets in de kleuren oranje (of rood/wit/blauw)aan te trekken.

Voor het verzorgen van het ontbijt kunnen we nog wel wat hulp gebruiken. U kunt zich hiervoor opgeven bij de juf!

Juffendag

Op woensdag 13 mei vieren we juffendag. Het thema van deze juffendag is "Sprookjes".