Archief » Nieuwsbrief #41 - vrijdag 10 oktober 2014

Aan het weer is het bijna niet te merken, maar het is alweer oktober!
De kinderboekenweek is in volle gang, de voorleeswedstrijd is achter de rug.
Nog één weekje en dan hebben we alweer herfstvakantie!

Jarigen in oktober

06-09 Taro Oole 4/5/6
08-09 Bart Smeets 7/8
08-09 Bram Gordijn 1/2/3
12-09 Sergio Kruithof 1/2/3
18-09 Kiana de Haas 1/2/3
23-09 Guylian Bangert 7/8
24-09 Eswin de Kleuver 1/2/3
30-09 Bjorn Storm 7/8

Kinderboekenweek

Ook dit jaar hebben er allerlei activiteiten plaatsgevonden in de kinderboekenweek. Op woensdag 1 oktober was op school de boekenmarkt en de voorleeswedstrijd.
Donderdag 9 oktober keken we naar de poppenkast in de bibliotheek en vrijdag 10 oktober werd de school bezocht door een echte illustrator!

Juf Karin is de bruid!

Donderdag 16 oktober trouwt juf Karin. Ze komt samen met haar aanstaande man van 11:00 uur tot 12:15 uur op het Anker om samen met alle kinderen een stukje van deze feestelijke dag te vieren. Natuurlijk gaan wij dit bruidspaar in het zonnetje zetten!

Pubervoorlichtingsavond

Donderdag 16 oktober wordt in samenwerking met De Regenboog een voorlichtingsavond voor de ouders van de leerlingen van groep 7/8 gehouden met de titel: Help, mijn kind wordt een puber!
De avond begint om 19.30 uur.
De ouders van de groepen 7/8 kunnen zich opgeven bij de leerkrachten. Wij verwachten een hoge opkomst.

Stagiair groep 7/8

Dinsdag 7 oktober is de eerste nieuwe pabo stagiair van dit schooljaar in groep 7/8 begonnen. Zijn naam is Carlo Marchianò. Wij wensen hem een leerzame tijd toe op onze school.

NIO

Woensdag 8 oktober is de NIO test afgenomen bij de leerlingen van groep 8 die daarvoor zijn opgegeven. Deze test is een Nederlands Intelligentie onderzoek.
Er is hard gewerkt die ochtend.

Voorlichtingsavond Voortgezet Onderwijs

Noteert u het alvast in uw agenda! Op donderdagavond 6 november is er de voorlichtingsavond voor het Voortgezet Onderwijs over het Hoeksch Lyceum en het Actief College. De avond zal bestaan uit een algemene voorlichting over het VO en een gerichte voorlichting over beide scholen.

U bent samen met uw zoon/dochter uit groep 7 en 8 van Harte Welkom! Uiteraard volgen de exacte tijden nog op de site!

Herfstvakantie

De herfstvakantie is van
18 t/m 26 oktober.
We wensen u allemaal een fijne vakantie en tot maandag 27 oktober!