Archief » Nieuwsbrief #34 - vrijdag 20 december 2013

December

De kerstvakantie staat alweer voor de deur en wij kijken terug op een zeer gezellige maand met een prachtig versierde school. Dit werk wordt voor een belangrijk deel door de ouderraad gedaan. Nu draagt iedereen wel zijn steentje bij aan de feestelijkheden; u heeft allemaal natuurlijk weer iets heerlijks gemaakt voor ons kerstdiner!
Dank voor alle hulp!

Blijft mij nog over u namens alle juffen en de meester hele fijne dagen en een goed begin van het nieuwe jaar toe te wensen.

Jarigen Januari

01-01 Chris van den Hoek 7/8
06-01 Solange Jongbloed 7/8
19-01 Luèn van Bree 7/8
20-01 Geerten Sutherland 5/6
29-01 Alysia van der Wulp 3/4
31-01 Esmee Jansen 3/4

Acis studiedag

Woensdag 22 januari is de jaarlijkse Acisstudiedag. Alle leerlingen zijn deze dag vrij van school.

Groep 3/4

Na de kerstvakantie mogen de kinderen van groep 3 en 4 zich naast de kinderen van groep 5/6 opstellen als de bel gaat. Juf Karin is dan ook buiten en neemt de kinderen mee naar binnen.

Groep 3

Tot nu toe bleven de kinderen van groep 3 in het lokaal van groep 3/4 op woensdagochtend samen met juf Rika. Na de kerstvakantie gaat groep 3 op woensdagochtend samen met groep 6 werken in het lokaal van groep 5/6.

Proeflessen Actief College en Hoeksch Lyceum

Op donderdag 9 januari 2014 gaat groep 8 voor een voorlichting en een ict/klimles naar het Hoeksch Lyceum.

De tweede week van januari 2014 staat voor de schoolverlaters in het teken van proeflessen op de middelbare scholen in Oud-Beijerland. Bij deze lessen worden onze leerlingen opgehaald met de bus en ook weer met de bus teruggebracht naar Heinenoord.

Dinsdag 14 januari gaan de schoolverlaters naar het Actief College in Oud-Beijerland. De leerlingen hebben in de klas al hun voorkeur opgegeven. Ze konden kiezen uit: Verzorging, Economie of Techniek.

Donderdagmiddag 16 januari gaan de leerlingen naar het Hoeksch Lyceum om proeflessen te volgen. Het rooster en de tijden zien er deze middag als volgt uit: