Archief » Nieuwsbrief #28 - vrijdag 28 juni 2013

Nieuwsbrief juni

In deze nieuwsbrief treft u de nieuwste informatie aan over de activiteiten die in de laatste weken van dit schooljaar plaatsvinden.

3e Rapportgesprekken

In de week van 8 juli zijn de rapportgesprekken voor het derde rapport. Deze gesprekken zijn facultatief, dat wil zeggen, niet verplicht! De kinderen hebben deze week de uitnodiging mee naar huis gekregen.

10-minutengesprek

Wilt u graag een 10-minuten gesprek met de leerkracht van uw kind dan is dat uiteraard altijd mogelijk. Ook kan het zijn dat de leerkracht van uw zoon/dochter het laatste rapport van dit schooljaar graag nog mondeling toelicht.

Groep 8

De ouders van groep 8 krijgen geen rapportbrief. De schoolverlaters krijgen hun laatste rapport uitgereikt op de afscheidsavond van 15 juli!

Schoonmaakavond groep 1 en 2

Beste ouders van groep 1 en 2,
Aan het eind van het schooljaar maak ik graag al het materiaal waarmee de kleuters hebben gespeeld schoon. Dit is natuurlijk een enorm karwei en daarom vraag ik altijd hulp van de ouders. Het meeste materiaal kunnen we op school schoonmaken, maar de poppenkleren en verkleedkleren kunnen beter thuis in de wasmachine. Ook Duplo en Lego en dergelijke kunnen prima in een dichtgeknoopte kussensloop in de wasmachine.
Ik stel voor om op woensdagavond 10 juli een schoonmaakavond te houden. Als u mee wilt helpen, graag! Mijn ervaring is dat het gezellige avonden zijn. Gezellig kletsend onder het genot van een kopje koffie of thee en een muziekje werken we lekker door! Als u wel wilt helpen, maar op deze avond verhinderd bent, kunt u kleding of Duplo of iets dergelijks na schooltijd meenemen en thuis wassen.
Voor doekjes en schoonmaakmiddel zorg ik zelf, maar misschien kunt u zelf een emmer of afwasteiltje meebrengen, daarvan heb ik er niet zo veel.
Ik hoop op een gezellige, “productieve” avond.
Het is altijd fijn in het nieuwe schooljaar weer met schone frisse materialen te starten!
Met vriendelijke groet, Suze Bender

U heeft begin deze maand de codes gekregen om de schoolfoto’s te bestellen.
U kunt de foto's nog t/m 30 juni bestellen. Alle bestellingen die namelijk voor 1 juli zijn gedaan, worden nog voor de zomervakantie bezorgd.

Hoe gaat het online bestellen?

- U stelt een fotobestelling samen bij de site van Oypo. Dit adres staat bovenaan de brief die mee naar huis is gegeven.
- Alle foto's die u verzamelt worden voor u bewaard. U kunt uw bestelling nog eens bekijken, eventueel wijzigen en daarna definitief plaatsen.
- Zodra deze bestelling definitief is geplaatst, volgt de betaling.
- De foto's worden bezorgd.

Vragen

Hebt u vragen of kunnen ze u ergens bij helpen? Aarzel dan niet om het team van Oypo te mailen. U kunt via dit adres: support@oypo.nl uw vragen stellen!

BBQ schoolverlaters op 15 juli

We bieden als school en OR de schoolverlaters een BBQ aan. Op maandagavond 15 juli om 17:30 uur nodigen we de schoolverlaters van harte uit om met het team samen op school te komen eten!. Zo wordt deze laatste avond voor de leerlingen van groep 8, op een feestelijke manier met elkaar afgesloten.

Voorbereiding musical

Rond 18:30 uur zijn we klaar met eten. De leerlingen hebben dan tot 19:00 uur de tijd om zichzelf op
school om te kleden, op te frissen en voor te bereiden voor de musical.

Inloop

Om 19:00 uur start de inloop voor de afscheidsavond. Alle ouders, grootouders en anderen genodigden van de schoolverlaters, de kinderen van groep 7 en hun ouders zijn daarbij van harte welkom.
Tijdens deze inloop kunt u genieten van een kopje koffie of thee.
Om 19:15 uur start de musical!

Generale repetitie

De leerlingen van groep 1 t/m 7 gaan op maandagochtend 15 juli naar de opvoering van de musical ‘Vermist’ kijken. Deze opvoering zal voor de leerlingen van groep 8 een generale repetitie voor de avond zijn. Veel plezier en succes allemaal!

Kennismakingsmiddag maandag 15 juli

Het schooljaar is bijna voorbij en dat betekent dat we traditiegetrouw kennismaken met de nieuwe groep en eventueel een nieuwe juf.
Deze kennismaking zal plaats vinden op maandagmiddag 15 juli.

Groepsbezetting 2013-2014

De groepsbezetting is als volgt:
Groep 1/2: juf Suze Bender
Groep 3/4: juf Karin Kooijman
Groep 5/6: juf Margaret de Koning
Groep 7/8: juf Julia van Bellen.
De vrije dagen van juf Margaret, juf Julia en Juf Karin zullen door Meester Ben worden ingevuld.
Juf Suze heeft volgend jaar een op woensdag BAPO-verlof, deze dag zal ingevuld worden door Anneke Schelling. Anneke komt op maandag 1 juli kennismaken met de kinderen van groep 1/2.

Een nieuw schooljaar? Een frisse start!

Op de laatste schooldag, donderdag 18 juli, krijgen de kinderen altijd van alles mee naar huis. Wilt u uw kind voor deze dag een extra plastic tas meegeven? Dit komt altijd van pas.

Ook de gymkleren en de luizenzakken worden mee naar huis gegeven zodat u deze thuis kunt wassen.
Zo beginnen we het nieuwe schooljaar in september weer lekker fris!

Campina schoolmelk

Met dit bericht willen wij u informeren over een wijziging van het Campina op School assortiment.
Met ingang van schooljaar 2013/2014 heeft Campina besloten alleen de populaire smaakvarianten Halfvolle melk en Optimel drink framboos te leveren.

U krijgt als abonnee persoonlijk bericht van Campina.

Er was sprake van beëindigen van de mogelijkheid om schoolmelk te krijgen via de school. Dat gaat gelukkig niet door, dus het blijft mogelijk om een abonnement op schoolmelk te nemen.

Agenda juli

Juli 2013