Archief » Nieuwsbrief #168 - vrijdag 06 juli 2018

Laatste schoolweek

De laatste schoolweek staat voor de deur. Een week van afscheid nemen, van terugkijken en vooruitblikken. Wij danken u voor het in ons gestelde vertrouwen. We sluiten schooljaar 2017-2018 af en bewaren de goede herinneringen. Voor het nieuwe jaar kijken we deze week al een beetje vooruit wanneer we op donderdag gaan kennismaken in de nieuwe groepssetting.

We nemen afscheid van onze oudste leerlingen en van juf Margaret.
Dag groep 8, dag juf, fijn dat jullie er waren en nu ... tot ziens!

Patatjesdag

Wat een gezelligheid was dat op donderdag 5 juli. De ouders van de TSO hadden buiten op het plein, heerlijk in de schaduw, picknicktafels klaargezet en daar was er voor alle kinderen van Het Anker patat en knakworst. Limonade erbij en als toetje nog een ijsje en daarmee was de lunch compleet.

Het was reuze gezellig en er werd gesmuld. Hartelijk dank!

Een journalist en fotograaf van het AD deden verslag van de patatjesdag. Het artikel vindt u via de link naar het AD van 6 juli.

Kennismaking

Donderdag 12 juli gaan de kinderen alvast kennis maken met de nieuwe leerkracht, in het nieuwe lokaal. De kinderen 'schuiven door' van 11.30 tot 12.15 uur.

Gr. 1-2: Juf Anne en juf Corinne
Gr. 3: Juf Abigail en juf Anne
Gr. 4-5: Juf Jacomien
Gr. 6-7-8: Meester Martin

Om 12.15 uur gaan de kinderen met de 'nieuwe' leerkracht in de rij naar buiten.

Bedankt!

Beste ouders, schooljaar 2017-2018 zit er bijna op. Er waren weer heel wat activiteiten waarbij uw hulp gevraagd werd. Hartelijk dank voor uw ondersteuning!

Er was hulp bij:

• de schoolreis, het schoolkamp en allerlei excursies
  • begeleiden naar en van het zwembad
  • MR, OR en de tussenschoolse opvang
  • festiviteiten
  • lezen
  • voorbereiden van spreekbeurten
  • huiswerk
  • schoonmaken van speelgoed

De lijst kan vast nog uitgebreid worden!

Na een jaar lang inspanning is het nu tijd voor ontspanning. We wensen iedereen een fijne, zonnige zomervakantie. Tijd om lekker te spelen en spelletjes te doen. Voor elk gezin ontvangt u als blijk van onze waardering een tasje met spelmateriaal voor zonnige of regenachtige dagen.

Veel plezier!

Hartelijke groet,
Team Obs Het Anker

Fijne vakantie!

Vrijdagmiddag 13 juli is de laatste schooldag. Om 12.15 uur begint voor iedereen de zomervakantie. Veel plezier allemaal! Rust lekker uit en geniet van de vrije tijd. Graag tot ziens in het nieuwe schooljaar!

Tip: Zeepkistenrace

Op zaterdag 25 augustus is er aan de Hofweg (Dijk), 't Land van Wale in Heinenoord, een zeepkistenrace. Wil je gaan kijken? De start is om 15.00 uur. Wil je misschien zelfs meedoen? Op www.nederlandenoranje.nl vind je meer info.

Agenda juli en augustus

• Dinsdag 10 juli:
    Musical groep 6/7/8, 's middags de generale repetitie waarbij alle leerlingen het publiek vormen, 's avonds de uitvoering voor de families van onze bovenbouwleerlingen

• Woensdag 11 juli:
    Groep 8 wordt om 12.15 uur uitgezwaaid door alle Ankerleerlingen

's Avonds is er een barbecue voor groep 8

• Donderdag 12 juli:
    Kennismaking nieuwe groepen

Afscheid juf Margaret

• Vrijdagmiddag 13 juli:
    Alle leerlingen zijn vanaf 12.15 uur vrij. Fijne vakantie!

• Zaterdag 14 juli:
    Zomervakantie (t/m zondag 26 augustus)

• Maandag 27 augustus:
    Eerste schooldag