Archief » Nieuwsbrief #15 - dinsdag 30 oktober 2012

Personeelsnieuws

Geachte ouders,

Tijdens het ziekteverlof van Manon Marchelinus, hebben alle activiteiten, mede dankzij de extra inzet van het team, doorgang kunnen vinden.

Wij kunnen u nu melden dat Manon aan de beterende hand is. Zij zal met ingang van november weer de dagelijkse organisatie van de school op zich nemen. Manon zal haar werkzaamheden gedurende de komende weken steeds verder uitbreiden. Het streven is dat zij m.i.v. december weer volledig op school aanwezig zal zijn.

Voor de komende periode blijft Jantine de Vries de werkzaamheden rond de leerlingenzorg nog uitvoeren en verzorgt Mariètta Vermaas de ondersteuning van Manon op het gebied van de schoolleiding.

Met vriendelijke groet,

Manon Marchelinus
Mariètta Vermaas

Dag juf Yvonne, welkom terug juf Suze!

Met juf Suze gaat het weer goed. Zo goed dat zij de touwtjes van juf Yvonne Wartena weer kan overnemen. Eind van deze week nemen de kinderen van groep 1-2 op een feestelijke manier afscheid van juf Yvonne.

Wij bedanken Yvonne voor haar inzet voor Het Anker en zijn blij voor Suze dat zij weer hersteld is.