Archief » Nieuwsbrief #14 - vrijdag 05 oktober 2012

Personeelsnieuws

Geachte ouders,

Gelukkig kunnen wij u melden dat Manon Marchelinus herstellend is. Wij hopen dat zij na de herfstvakantie weer langzaamaan enkele taken op zich zal kunnen nemen.

Voor de komende maanden blijft Jantine de Vries de werkzaamheden rond de leerlingenzorg nog uitvoeren en kunt u bij mij terecht voor vragen die betrekking hebben op de schoolleiding.
Julia van Bellen draagt zorg voor de dagelijkse gang van zaken.

Wij zijn blij met de extra inzet van het team, waardoor alle activiteiten, zoals gepland, doorgang kunnen vinden.

Met vriendelijke groet,

Mariètta Vermaas
Interim directeur

Dag juf!

Binnenkort nemen we afscheid van invaljuf Miranda de Jong. Miranda heeft dit schooljaar ingevallen op de vrije dagen van Karin Kooijman en Julia van Bellen. Miranda kan nu een vaste baan krijgen op een andere school. Zij gaat dan fulltime aan de slag. We wensen Miranda veel succes en bedanken haar voor haar inzet op Het Anker.

De selectieprocedure voor de vervangster van Miranda is gestart. Wij hopen u binnenkort de nieuwe juf voor te kunnen stellen.

Groet van juf Suze

Zoals u misschien gezien heeft, is juf Suze weer geregeld op school en in groep 1/2 te vinden. Met haar volledige herstel zal nog wel enige tijd gemoeid zijn. Suze schat in dat zij na de herfstvakantie wellicht haar werk weer zelfstandig zal kunnen hervatten. Tot die tijd blijft juf Yvonne beschikbaar om groep 1/2 te begeleiden. De komende periode werken beide juffen samen in de groep.