Archief » Nieuwsbrief #118 - woensdag 14 juni 2017

Komt dat zien!

Woensdag 28 juni vieren we de verjaardagen van de meester en juffen. Dat wordt geen gewoon verjaardagsfeestje maar het wordt een circusfeest. Alle kinderen van Het Anker zijn de artiesten die hun kunsten laten zien. Dat wilt u niet missen! U ontvangt binnenkort een uitnodiging voor de voorstelling.

Graag tot ziens!

Diploma's

Woensdag 14 juni was een spannende dag voor een aantal van De Ankerleerlingen. Voor enkele kinderen uit groep 4-5 stond het diplomazwemmen op de planning. Er werd voor verschillende diploma's afgezwommen.
Alle zwemmers zijn geslaagd! Hoera!

Groep 7 kwam die dag met de fiets naar school. Zij hadden om 9.30 uur het praktijkexamen verkeer en moesten laten zien dat zij fietsend de verkeersregels beheersen en dat hun fiets de keuring van de politieagenten kon doorstaan.

De fietsers moeten tot a.s. vrijdag wachten op de uitslag van het examen. Spannend!

Schoolreis groep 1 t/m 6

De schoolreis staat voor de deur! Op donderdag 15 juni gaan we op stap naar Duinrell. We zijn van 10.00 uur tot 15.30 uur in het park.

Tijden van Vertrek en Aankomst
Donderdag 15 juni verwachten we de kinderen op de reguliere tijd op school, om 8:45 uur.
Vertrek van school: 9.00 uur
Verwachte terugkomst op school: rond 16:30 - 16.45 uur

Wat mag/moet er allemaal mee?
* Veiligheidsspeld (voor het bevestigen van het kaartje met naam en contactgegevens)
* Tussendoortjes/snoepjes/drinken (niet te veel)
* Zakgeld: vrijwillig, in ieder geval niet meer dan 5.- euro
* Indien nodig reispilletjes
* Indien nodig: verschoning in een plastic tasje
* Drinken en eventueel iets te eten. De kinderen krijgen een lunch met patat, kipnuggets, drinken en een ijsje.

Tip:
We verwachten een zonnige dag. Advies is uw kind al thuis in te smeren met zonnebrandcreme. Voor de begeleiders is er een kleine verpakking om zo nodig kinderen opnieuw in te smeren.

We hebben veel zin in de schoolreis en hopen op een fijne dag met elkaar!

Vaderdag

Zondag 18 juni is het vaderdag. We wensen alle vaders een gezellige dag met veel verwennerij!

Tip voor de vaders van onze jongste leerlingen: zet het geluid van de mobiele telefoon aan...

Spreekavond

Op donderdag 22 juni krijgen de kinderen hun zomerrapport mee. Dinsdag 27 juni is er voor de ouders van de leerlingen in groep 1 t/m 7 gelegenheid voor een 10-minutengesprek. In het gesprek informeert de leerkracht u, aan de hand van toetsen en/of observaties, over de ontwikkelingen van uw kind.
U ontvangt via uw kind een uitnodiging voor de spreekavond.

Soppen maar

Tegen het einde van het schooljaar willen wij graag de materialen in de kleutergroep, waarmee een heel jaar intensief is gespeeld, een grondige schoonmaakbeurt geven. Daarbij vragen wij hulp van (groot)ouders die in deze laatste weken voor de vakantie een tasje met speelgoed mee willen nemen om thuis af te nemen of te wassen: de poppenkleren of plastic constructiemateriaal wat in een waszak in de wasmachine gewassen kan worden.

Vele handen maken licht werk! Helpt u een handje mee? Onze dank is dan groot!

Agenda voor juni

• Donderdag 15 juni:
    Schoolreis voor de leerlingen t/m groep 6

• Vrijdag 16 juni:
    Groep 1/2 bezoekt om 10.00 uur de bibliotheek

• Zondag 18 juni:
    Vaderdag

• Donderdagavond 22 juni:
    Uitreiking zomerrapporten

• Dinsdag 27 juni:
    Spreekavond t/m groep 7

• Woensdag 28 juni:
    Meester- en juffendag! We vieren de verjaardagen van de meester en juffen met een circusvoorstelling.

• Donderdag 29 juni:
    Patatjesdag voor alle kinderen van Het Anker. Er wordt op school gegeten en de TSO trakteert iedereen op patat!

• Maandag 3 juli: (datum onder voorbehoud)
    's Avonds is er een barbecue voor groep 8

• Dinsdag 4 juli:
    Musical groep 7/8

• Vrijdagmiddag 7 juli:
    Alle leerlingen zijn vrij. Fijne vakantie!

• Zaterdag 8 juli:
    Zomervakantie (t/m zondag 20 augustus)