OBS Het Anker

Acis Een veilige haven!

Dinsdag 16 juli: De musical en het afscheid van groep 8

zondag 28 april 2019

.

Musical "Help, we zijn het bruidspaar kwijt!"Op dinsdagavond 16 juli zal groep 6-7-8 de musical "Help, we zijn het bruidspaar kwijt!" opvoeren.

Programma:

19.00 uur: Start inloop
19.15 uur: Welkom en start van de musical
20.30 uur: (ongeveer): Einde van de musical. Pauze. De kinderen van groep 6 en 7 mogen naar huis.
20.45 uur: (ongeveer): Het afscheid van groep 8
21.30 uur: (ongeveer): Einde programma (zaal opruimen)

Over de musical

Paniek! 'We zijn sinds de ceremonie in het gemeentehuis het bruidspaar kwijt!". Met deze uitroep gooien weddingplanners Wendy en Wanda het bruiloftsfeest op het Heibelplein totaal op z'n kop. De dochter van bakker Bokkepoot en de zoon van bakker Bol zijn zojuist met elkaar getrouwd, maar opeens ontbreekt ieder spoor van het kersverse paar.

Direct laait een oude ruzie tussen de familie Bokkepoot en de familie Bol weer op. Al snel vliegen de taarten iedereen letterlijk om de oren. Burgemeester Kift staat met de handen in het haar. De rust in haar vredige stadje Heibel aan de Vecht lijkt opeens ver te zoeken!

Boeven Slim en Sloom maken handig gebruik van de situatie en stelen alles wat los en vast zit. Ondertussen is Beb Klep op zoek naar haar ontsnapte katten, lukt het fotograaf Kees van de Hakopdetak om echt iedere foto te laten mislukken en is pianist Wibi Surrogaati niet zijn gehoor, maar wel zichzelf kwijt. De chaos is compleet!

Maar dan bezorgt Nel van Post&Nel een urgent pakketje. De inhoud van dit pakketje zorgt voor een onverwachte wending die niemand had kunnen voorzien...
« Terug naar de groep